Sunday, December 16, 2012

Poslaju Batu Caves

Address:
POSLAJU BATU CAVES, No. 31& 33,(Lot B2B-P2-7 & Lot B2B –P2-8), Jalan DBP 1, Dolomite Business Park, 68100 Batu Caves, Selangor.

GPS Coordinates:
3°13'50"N   101°41'22"E


View Larger Map

Phone:
03 6185 1592/1593 (Hunting)
Fax:
03 6185 1611

Operation Hours:



Monday-Saturday: 8:00 AM - 8:00 PM
First Saturday of the Month & Sunday: 9:00 AM - 3:00 PM
Public Holiday: Closed

6 comments:

  1. saya muhd ukaasyah bin marjono yg telah di terima kerja di poslaju pada 9/12/13 di dolomite batu caves ingin menunda lapor diri pada 16/12/2013 atas urusan kerja yg tak dapat dielakkan. terima kasih

    ReplyDelete
  2. kesulitan amat dikesali.. harap pihak tuan dapat beri peluang kedua kepada saya.. terima kasih..

    ReplyDelete
  3. Salam..saya nak komplen la..dah beberapa kali penghantaran ke alamat saya Di Setapak Jaya menjadi masalah..asyik lambat jer..bila check tracking no still ada kat Pos laju lagi..bila call asyik tak angkat atau berjawab....kalau berjawab akan dimaklumkan dah datang kerumah dan rumah tak de orang...masakan tak de orang dirumah sedangkan sebilang mass ada kat rumah nie kerana sedang berpantang...Agak agak laa kalau nak menipu pun...masalah sekarang nie bungkusan tu urgent...Apa Pun Tak Boleh las .Harap naikkan taraf perkhidmatan berbaloi dengan apa yang dibayar....

    ReplyDelete
  4. Salam ader jawatan kosong di poslaju batu caves. Saya berminat.tq.
    othman.norliza@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Kecewa dgn p'khidmatan ppl Batu caves.klau slh alamat ptt call penerima dulu.

    ReplyDelete
  6. saya berhubung untuk business bersam pos laju telah lama tapi perkhimatan pihak ppl batu caves sangat mengecewakan saya.. perkhimatan pos laju yang disediakan di ppl batu caves berlainan dengan ppl di temppat lain.. kerani yang berhubung dengan pelangan melalui telefon juga sangat kurang ajar.. sehingga tergamak untuk bercakap dengan saya dengan bahasa kasar "CIK X PAHAM BAHASA KE CIK?!!" .. telefon juga diletak kan apabila saya menayakan tindakan tersebut.. perkara ini amatlah menyebabkan saya kecewa dan marah.. tamabahan pula, telefon talian PPL juga ssh untuk diangkat apabila pelangan perlu untuk bertanyakan sesuatu.. khimat pelangan yg melayan saya bernama NOR SHIDA dr ppl batu caves.. sekian.. harap mutu ppl dpt dijamin sebelum pelanggan memilih perkhimatan laen..

    ReplyDelete